Alkalmi kosztüm, a klasszikus viselet szinte minden eseményre

Az alkalmi kosztüm az elegáns nő ruhatárának alapdarabjai közé tartozik. Akár egy alkalmi öltözet is sokrétűen kihasználható, ha azt körültekintően választja ki. Ilyen alkalmi modelleket talál a Násfában, amiket kedvező árakon tud megvásárolni szalonunkból.

Az alkalmi kosztümöt események hosszú sorához ajánljuk, kezdve az esküvőktől az évfordulókon át a diplomaosztókig, céges és családi rendezvényekig. Egy több részes modellt szinte minden évszakban ki lehet használni, a kis kabáttal, boleróval, kalappal kiegészített darabokat többféleképpen lehet variálni.

A Násfa alkalmi kosztümjei a nagybetűs Hölgyeknek készültek, akik számára fontos a kifinomult, nőies és stílusos megjelenés minden körülmények között. Az Alíz modell nyerte el a tetszését vagy az Edina nyűgözte le, esetleg az Alida illik az ízléséhez? Kérjen időpontot a szalonunkba és próbálja fel személyesen! Segítünk Önnek, hogy olyan alkalmi kosztümre leljen, amit éveken át örömmel vesz elő a szekrényből és visel! Lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeinken!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek