Alkalmi ruha a családi pillanatok megünnepléséhez!

alkalmi ruha

Minden család életében vannak jeles események, amiket szeretettel, gondosan terveznek meg a családtagok. Ugyanilyen odafigyelést fordítunk arra is, hogy az alkalomhoz illő megjelenéssel tegyük még szebbé, ünnepélyesebbé az együtt töltött pillanatokat.

Egy alkalmi ruha abban különbözik a hétköznapi ruháktól, hogy szebb, minőségibb, egyedibb és igényesebb.  A Násfa Szalonban nőies, klasszikus, egyedi alkalmi ruhák sorakoznak, mind arra vár, hogy egy születésnapot, évfordulót, díjátadót, búcsúztatót stb. kísérjen és tegyen még emlékezetesebbé. Ha igazán egyedi alkalmi ruhára vágyik, ne keresse máshol, hanem válassza a Násfa Szalont, ahol nem futószalagon készült öltözékek állnak a kirakatban. Itt minden alkalmi ruha kifinomult ízléssel készül, a divat iránti elkötelezettség és az örök női értékek mentén.

Minden eseményhez, évszakhoz talál nálunk alkalmi ruhát, amit akár több eseményre is fel tud venni. Egy alkalmi ruha kiválasztását nem kell halogatni, sőt, érdemes megvenni azt a modellt, amibe első látásra beleszeretett.

Személyes próbára is van lehetőség, hívjon minket bizalommal és mi lehetőséget biztosítunk a Násfa Szalonban egy személyes ruhapróbára!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek