Alkalmi ruha esküvőre – hogyan válasszuk ki az ideális darabot?

Alkalmi ruhák esküvőre széles választékban, megfizethető áron – találja meg a tökéletes darabot szalonunkban, forduljon hozzánk Ön is, ha esküvőre készül!

Sokaknak okoz fejtörést, hogy mit vegyenek fel, ha esküvőre mennek. Mindenki tudja, hogy egy ilyen eseményre illik csinosan, jól öltözve menni, azonban vannak bizonyos íratlan szabályok, amiket figyelembe kell venni az alkalmi ruha kiválasztásakor. Az alábbiakban ahhoz adunk egy kis segítséget, hogy Ön könnyedén megtalálhassa az ideális ruhát.

Az első és talán legfontosabb szabály, hogy nem illik fehérben menni, hiszen ez a menyasszony színe. A fehér alapon színes mintás ruhák már elfogadottak, de a teljesen fehér nem. Szintén a menyasszonyt illeti meg a piros, ugyanis a menyecske ruhák általában ilyen színűek. A fekete alkalmi ruha más szempontból nem szerencsés: ez a gyászhoz, szomorúsághoz kötődik, ám mi egy vidám ünnepre, egy megismételhetetlen eseményre készülünk.

A színeken túl illik arra is odafigyelni, hogy ne “öltözzük túl” a menyasszonyt, vagyis legyünk szépek, elegánsak, de a feltűnő öltözködést kerüljük az ilyen eseményekkor. Ne válasszunk abroncsos vagy túl kihívó alkalmi ruhát! Természetesen a kényelem sem elhanyagolható szempont, hiszen várhatóan hosszú órákig kell majd viselnünk a ruhát, ezért igen kellemetlen lesz, ha szorít vagy szúr valahol. Fontos, hogy az alkalmi ruha mellett a kiegészítők, például ékszerek vagy táska terén is törekedjünk a visszafogottságra, finom eleganciára, illetve arra, hogy harmóniában legyen az öltözékünkkel.

Cégünk nagy választékban kínál alkalmi ruhákat esküvőre, érdemes hozzánk fordulnia, ha egy ilyen jeles eseményre készül. Szükség esetén ingyenes méretre igazítással tesszük igazán tökéletessé a nálunk vásárolt ruhákat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az alkalmi ruhák iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal, nálunk megtalálja majd az ideálisat! Egyeztessen munkatársainkkal időpontot akár még ma, jöjjön el szalonunkba és próbálja fel az Önnek tetsző darabokat!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek