Alkalmi ruha esküvőre, mindig változatosan!

Alkalmi ruha esküvőre számtalan változatban kapható nálunk, hogy minden eseményen új és csinos öltözékben jelenhessen meg!

Egy esküvői szezonban akár több meghívása is lehet valakinek, ami azt jelenti, hogy több esküvői alkalmi ruhára lesz szüksége. Biztosan Ön sem szeretne ugyanabban az öltözékben megjelenni a fényképeken, de erre nincs is szükség, ha egyszer megismeri a Násfa változatos kínálatát. Jelenjen meg az eseményeken akár teljesen új öltözékben, vagy variálja a kiegészítőket, nálunk minden alkalommal bátran válogathat!

Szalonunk kínálatában időtlen, nőies, klasszikus stílusú szetteket találnak a vendégek. Előnyös fazon, visszafogott színek, praktikus kiegészítők és kifinomult elegancia jellemzi a nálunk található alkalmi ruhákat esküvőre. Szalonunk Budapesten, a 2. kerületben várja azokat a leendő esküvői vendégeket, akik különleges ruhát keresnek egy különleges alkalomra.

Amennyiben megtetszett Önnek szalonunk, és szeretne alkalmi ruhát esküvőre vásárolni, akkor jöjjön el hozzánk! A kollégáink nem csupán megmutatják Önnek az alkalmi ruha és kiegészítő kínálatot, de tanácsokat is szívesen adnak a választással kapcsolatban, ha a vásárlók ezt igénylik.

Az alkalmi ruha esküvőre nem lehet olyan ruha, amiben nem érzi jól magát. Nyugodtan válogasson, töltsön időt azzal, hogy megismeri a ruhát, kitapasztalja, hogyan érzi magát benne! A Násfában erre is van lehetőség, mert tudjuk, hogy egy esküvő a szertartástól kezdve a lakodalomig fontos és egyben hosszú esemény is. Ne feszengjen egy túl szűk, túl rövid vagy éppen nem eléggé az alkalomhoz illő ruhában. Segítünk megtalálni Önnek is a tökéletes alkalmi ruhát esküvőre, mert ez nem csak a menyasszonynak jár!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek