Az esős esküvők romantikája…

Az eső sokak számára rémálomnak tűnhet az esküvő napján, de valójában varázslatos hangulatot kölcsönözhet a nagy eseménynek. Az esős esküvők egészen különleges hangulatot és romantikát sugározhatnak.

A lágy esőcseppek és a felhők alatti fények speciális atmoszférát teremtenek, melyek csodálatos fényképeken maradhatnak fenn az örökkévalóságnak.

Az eső ráadásul szerencsét is hoz, hiszen a népi hiedelmek szerint a “záporesküvők” hosszú és boldog házasságot ígérnek.

Fontos azonban, hogy legyenek tartalék terveink is esős idő esetére – egy gyönyörű sátor vagy beltéri helyszín mindig jó B-tervnek. Az esernyők és esőkabátok pedig nemcsak praktikusak, hanem stílusos kiegészítők is lehetnek, amelyek plusz színt vihetnek a nagy napba. A vendégek komfortjáról is gondoskodjunk, például meleg takarókkal és forró italokkal.

Gondoljunk olyan  dekorációkra is, amelyek vízállóak és ellenállnak a nedvességnek.

Az esőcseppek tánca a tócsákon és faleveleken csodálatos látványt nyújt. Az eső utáni friss, tiszta levegő pedig még különlegesebbé teszi az esküvőt.

Az eső tehát nem ellenség, hanem szövetséges, ha megfelelően készülünk rá. Egy esős esküvő emlékezetes és egyedi élmény lehet, amit évek múltán is örömmel idézünk fel. Élvezzük ki minden pillanatát, és ne feledjük, az igazi boldogság nem az időjárástól függ!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek