Az örömanya ruhák néhány íratlan szabálya

Tudjuk, hogy a szülők számára is ugyan olyan fontos a nagy nap, mint a gyermeküknek, hiszen büszkék és határtalanul boldogok, hogy megházasodik. Az esküvőn nem csak a menyasszony számára fontos a megjelenés, hiszen örömanyaként fontos szerep jut Önnek is: mindenben a lánya, vagy fia segítségére lesz, az esküvői fotókon is közvetlenül az ifjú pár mellett foglal helyet, így olyan örömanya ruhát érdemes választani, ami amellett, hogy színben és stílusban passzol a páréhoz, magabiztosságot ad, és alkalmas arra, hogy Ön egy egész napon át kényelmesen tudja ellátni fontos teendőit.

Manapság már nem szükséges összeöltözni a másik örömanyával és a koszorúslányokkal, kivéve, ha a menyasszony külön kéri, de ettől még fontos szempont, hogy az örömanya ruha színe ne hasonlítson túlzottan a menyasszonyi ruha színére, ám az összképbe tökéletesen passzoljon. Örömanyaként nem kritérium a koktélruha; egy kétrészes kosztüm, vagy nadrágkosztüm is elegáns hatást kelt. A bolerók és kabátkák pedig sosem mennek ki a divatból, egy esküvőn is nyugodtan viselhetőek, és az esztétikumuk mellett jó szolgálatot tesznek, ha túl hűvös van a templomban.

Ha gyermeke esküvőjére készül, örömanya ruhák széles választékával várjuk, hogy tökéletesen nézzen ki a nagy napon. Keressen minket elérhetőségeinken!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek