Elegáns kosztümök különleges alkalmakra és csinos hétköznapokra!

Egy kosztüm alapdarabnak számít minden nő ruhatárában. Kortól függetlenül jó, ha van a szekrényben legalább egy kosztüm, de lehet többrészes is, szoknyával, illetve nadrággal kombinálható darab.

Egy kosztüm a tökéletes alkalmi viselet, ha nem olyan helyre vagyunk hivatalosak, ahol komoly dress code-ot kell követni és például estélyiben illik megjelenni. Az elegáns kosztüm a keresztelők, esküvők, évfordulók, üzleti ebédek jól bevált alkalmi viselete, amivel nem lehet mellényúlni.

Sokan sajnálnak úgy alkalmi ruhát vásárolni, hogy nincs lehetőségük többször is viselni, kihasználni, hogy van egy stílusos, szép öltözetük.  Egy elegáns kosztüm esetében ez a probléma biztosan nem áll fenn, mert más jellegű eseményeken is megállja a helyét. A hozzáillő kiegészítőkkel az elegáns kosztümből lehet állásinterjúra illő öltözék, sikkes out fit egy hosszú munkanapra az irodában vagy kényelmes és elegáns megjelenést is el lehet vele érni a hétköznapokban.

Kosztümből is többféle létezik, ennek köszönhetően minden hölgy rátalál arra a hosszra, színre, fazonra és stílusra, ami az alkatához és az ízléséhez illik. Egybeszabott ruhával, több részes összeállítással, nadrággal vagy szoknyával is készül kosztüm. Hozzáértő tanácsokkal nem kell elveszni a kosztüm kavalkádban! Kérjen segítséget, útmutatást az elegáns kosztüm kiválasztásához is!

A Násfa Szalonban minden hölgy rátalál arra az elegáns kosztümre, ami igazán illik hozzá és amiben csinosnak érzi magát. Egy elegáns kosztüm akkor eltalált darab, ha színben, fazonban és anyagában is illik a viselőjéhez. Ha ez mind együtt van, akkor egy elegáns kosztüm nemcsak jól néz ki, de pompásan illik is a viselőjéhez. A Násfa Szalonban minden segítséget megkap ahhoz, hogy megtalálja a legjobb kosztümöt, amit nem csupán pár alkalommal tud viselni, hanem bármikor, amikor kedve van hozzá!

Lépjen kapcsolatba velünk bizalommal, és kérjen időpontot ruhapróbára tőlünk! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén tud tájékozódni, de szívesen látjuk személyesen a Násfa Szalonban!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek