Elegáns ruha tisztítás: hogyan távolítsa el gyorsan és hatékonyan a foltokat?

Ahogy a mindennapokban, úgy ünnepi alkalmak során is fennáll a veszélye annak, hogy valamilyen szennyeződés éri a ruházatot. Legyen szó ételekről, italokról, szemfestékről, egyéb szennyeződésekről, ezek akár maradandó foltokat is hagyhatnak az elegáns ruhákon, főleg abban az esetben, ha az ember nem a megfelelő megoldást választja a folttisztáshoz. Az alkalmi ruhák gyakran sokkal kényesebb anyagból készülnek, mint a hétköznapi viseletek, ezért a tisztításukat sem lehet a véletlenre bízni. Az elegáns ruhák folteltávolításával kapcsolatban a legfontosabb, hogy az érintettek minél rövidebb időn belül kezdjék el a szennyeződött felület megtisztítását, mert így elkerülhető, hogy a foltok örökre nyomot hagyjanak az anyagban.

Amennyiben szeretne a legváratlanabb helyzetekre is felkészülni, a legjobb, ha indulás előtt tesz a táskájába egy kis tégelyben szódabikarbónát vagy por alapú folteltávolítót. Így, ha bekövetkezne bármilyen baleset, rendelkezésre állnak olyan szerek, amivel már helyben megkezdheti a folttisztítást az elegáns ruhán. Ha mégsem készült fel ezekre a szituációkra, akkor sem kell kétségbe esni, mert a hideg víz segítséget nyújthat a folteltávolítás során. Egyesek ilyenkor a forró vízzel próbálkoznak, azonban ezzel pont az ellenkezőjét lehet elérni, jobban beivódik a szennyeződés az anyagba. A forró víz csakis a zsíros, olajos foltok tisztításakor használ. A folteltávolításához ideális lehet még az ásványvíz, de csak abban az esetben, ha nem selyem anyagról van szó. A selyem nagyon érzékeny, és nagyobb kárt lehet okozni az anyagban a szódavízzel. Érdemes ehhez inkább tejet választani, mert feloldja még a legmakacsabb foltokat is, így elkerülhető, hogy az este örökre nyomot hagyjon az értékes elegáns ruhán.

Ha Önnek elegáns ruhára van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Rengeteg fazon, szín közül válogathat kínálatunkban, így nálunk biztosan megtalálja azt a ruhát, ami megfelel az igényeinek. Minőségi, igényesen kidolgozott termékekkel várjuk vevőinket, amiket kedvező áron vásárolhatnak meg tőlünk. Ha bővebb információkra lenne szüksége az elegáns ruhákról vagy szeretne további tanácsokat kapni velük kapcsolatban, keressen bennünket elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek