ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS – a legszebb pillanat

Évtizedekkel ezelőtt vettünk részt először esküvő kiállításon, még a Kongresszusi Központban. Akkortájt az volt a legnagyobb, legfontosabb szakmai esemény, talán az egyetlen esküvő kiállítás is volt az országban.
Emlékszem, kígyózó sor állt a bejáratnál, az ország minden pontjáról jöttek Budapestre, hogy részt vegyenek- akár kiállítóként, akár érdeklődő közönségként.
Azóta sok minden változott. Kiállítás kiállítást követ, majd’ minden hónapra jut egy esemény- nem csak Budapesten, de az ország számos megyéjében.
Mi most az Esküvő Kiállítás Cewes 2018-at választottuk a Hungexpón, és nagyon jól tettük.
Mintegy ötszáz színvonalas kiállító között álltunk büszkén a standunkon, rengeteg kedves, csillogó tekintetű hölggyel találkoztunk és váltottunk pár szót.
Menyasszonyok, vőlegények, örömanyák és örömapák is kíváncsian lépkedtek a gyönyörű kiállítótérben, ahol több elegáns és szakmailag is érdekes előadást nézhettek, hallgathattak meg (hovatovább táncolni is tanulhattak, ha úgy hozta kedvük).
A Násfa Szalon standja pont a kör alakú színpad mellett helyezkedett el, így “első sorból” láthattuk a divatbemutatókat.
És itt jön a legszebb pillanat: a modellek tekintete és mosolya ahogy találkozott a ruhákkal- és mindehhez tökéletes zene szólt…
Olyan együttállás volt, amilyen ritkán történik divatbemutatókon (főleg manapság).
Valahogy színpadra került ennek az egésznek a varázsa, az esküvőnek az ünnepe, az IGEN-nek a lényege.
Érzés, amire már nincsenek meg a szavak, de benne volt a levegőben, éreztük mindannyian, akik ott voltunk- KÖSZÖNJÜK!

 

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek