Gyerek alkalmi ruha kislányoknak, a Násfa kínálatában!

gyerek alkalmi ruhák

gyerek alkalmi ruha a Násfa kedvelt terméke. Válassza ki a következő alkalomra a gyermeke öltözékét a mi kínálatunkból!

Az alkalmi megjelenés a gyerekek számára is fontos, különösen akkor, ha olyan eseményen jelennek meg velük, ahol még elvárt dress code is van. Egy szülő azt szeretné, ha büszke lehetne a gyermekére és mások előtt is megmutathatná, hogy  mennyire ügyes, okos és csinos. Az ünnepségek, jeles alkalmak és események nagyon jó lehetőséget kínálnak arra, hogy együtt legyen a család, ugyanakkor arra is, hogy mindenki a legjobb formájában mutassa meg magát.

Forduljon bizalommal a Násfához, ha gyerek alkalmi ruhát keres vagy saját maga számára szeretne valamilyen, klasszikus és stílusos ruhát vásárolni! A fővárosban található szalonunk kínálatában a felnőttek és a gyerekek számára is vannak csodás ruhák, kiegészítők egyaránt. A gyerek alkalmi ruha kínálatában kislányoknak talál elegáns, korukhoz illő, stílusos öltözéket a vásárló.

Egy kislány alkalmi ruha kiválasztása nem mindig egyszerű. Legyen divatos, de mégis kényelmes, hiszen a gyerekek nem szeretik a szoros, szúrós, a mozgást akadályozó ruhákat. A Násfában kapható, gyerek alkalmi ruhák tervezésekor erre különösen ügyeltek. A kislányoknak készült alkalmi ruhák puha, elasztikus anyagokból készülnek, olyanokból,  mint a pamut, a bársony vagy a viszkóz. A gyerek alkalmi ruhák hossza szintén kényelmes, térdig vagy térd alatt ér, a fazonjuk pedig lefelé bővülő, A vonalú. Ennek a tervezésnek köszönhetően a mindig izgő-mozgó gyerekek szabadon tudnak mozogni, ha a szülők megengedik, futkározni, játszani.

A Násfa gyerek alkalmi ruhák a komfort mellett csinosak, ünnepiek és divatosak is. Ügyelünk arra, hogy minden alkalomra illő, trendkövető, illetve klasszikus darabokat kínáljunk a vásárlóinknak. Esküvő, karácsony, szülinapi zsúr vagy családi évforduló legyen a nagy alkalom, egy eredeti Násfa gyerek alkalmi ruhában az egész család büszke lehet a kislányokra! Az alkalmi ruhákat már online is lehetősége van megvásárolni!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek