A gyermek alkalmi ruháknak nemcsak ízlésesnek, kényelmesnek is kell lenniük!

A legtöbb gyerek nem igazán örül annak, ha alkalmi ruházatot kell viselnie, ugyanis kényelmetlenül érzik magukat benne. Az, hogy a kicsik ennyire rosszul tűrik az ünnepi megjelenést, sajnos nem véletlen, ugyanis a manapság beszerezhető gyermek alkalmi ruhák jelentős része csak esztétikumban képvisel minőséget, anyaghasználatban nem igazán. A szúrós, kellemetlen anyagok irritálják a gyerekek bőrét, ezért a szülőnek gyermeke alkalmi ruhája beszerzésekor nemcsak a termék küllemét kell figyelembe vennie, hanem az anyagösszetételét is.

A műszálas és egyéb, szintetikus anyagok minden gyerekre rossz hatással vannak, így, ha az adott termékben túlnyomó többségben ezek találhatóak meg, inkább keresse tovább a megfelelő gyermek alkalmi ruhát.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a kicsik bőre mennyire érzékeny, gyermek alkalmi ruháink magas színvonalat képviselő, válogatott anyagokból készülnek. Ha termékeink mellett dönt, gyermeke ezután másképp tekint az alkalmi ruházatra: egyenesen rajongani fog ő is az igényes, ízléses darabokért.

Ha szeretné gyermekének a legjobbat nyújtani, fedezze fel gyermek alkalmi ruháink választékát! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek