HAJÓK, TENGEREK

Ezek az esős, hidegebb napok arra is jók, hogy elkezdjünk a meleg és a Tenger iránt vágyakozni.
Vagy visszarepülünk kicsit az időben, és újraéljük az elmúlt nyár csodás pillanatait, vagy eldöntjük, hogy irány a Tenger, és keresünk magunknak például egy jó kis hajóutat.
Ez mostanában nagyon divatos, és egyre többen választják a hajózást arra, hogy kicsit kiszakadjanak a hidegből, és elmenjenek felmelegedni.
A Tengerre.
Egy hajóra.
És oda össze kell tenni a ruhatárat is, jól kell megválogatni, mi kerül a bőröndbe. Mert vannak az út alatt különleges, úgynevezett gálavacsorák is, ahova szépen illik öltözni, megadni a tiszteletet az eseménynek, a hajónak, a Kapitánynak, a Tengernek, utastársainknak, de legfőképpen saját magunknak.
Ajánlatos magunkkal vinni tehát valamit, ami oda való, ami elegáns, egy klassz kosztüm vagy csinos alkalmi ruha – ki miben csinosabb, miben érzi jobban és kényelmesebben magát.
Azt mondják, időről-időre érdemes elhagyni a csónakot a tengerért, a biztosat a bizonytalanért, a partot a végtelenért – rábízni magunkat a láthatatlanra, és biztosan tudni, hogy mindig a megfelelő kikötőbe érkezünk.
Legyünk közben elegánsak, mindig érkezzünk mindenhova stílusosan!
Mert éppen most egy életünk van- éljük emelt fővel!
Jó utat kívánunk!

 

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek