Hogyan válasszunk koszorúslány ruhákat?

A nagy napon, amikor a szerelmespár az oltár előtt örök hűséget fogad egymásnak, azt szeretnék, hogy a hónapok óta szervezett menyegző a tökéleteshez közelítsen. Minden részlet számít, hiszen egymást egészíti ki a székszoknya, a virágdekoráció színe, a koszorúslányok ruhájának anyaga. Mind együtt hozza létre a pár számára megvalósult esküvői álmot.

A koszorúslány ruhák kiválasztása egy sarkalatos pontja az esküvőszervezésnek. A döntés sokszor nem megy könnyen, főleg akkor nem, ha a koszorúslányokból több is van. Közös nevezőre kell jutniuk abban, hogy olyan koszorúslány ruhát találjanak, ami mindenkinek tetszik, mindenkinek előnyös és nem utolsó sorban a menyasszony kedvére való. A koszorúslány ruhák kiválasztásánál elsősorban az a szempont dominál, hogy az esküvői dekorációra rímeljen, harmonizáljon az esküvő stílusának, hangulatának fő irányvonalával.

Íme, néhány tanács a biztos és gyors döntéshez, amivel mind a menyasszony, mind a koszorúslányok jól járnak! Alapvető dolog a koszorúslány ruhák megtervezésénél, hogy úgy álljunk hozzá, kiegészítőkről van szó. A mértéket az esküvő stílusa, jellege adja, a dekoráció színei, de a helyszín sem mellékes, na és persze a menyasszony, a pár kívánságait is figyelembe kell venni. Az is számít, hogy milyen évszakban megy férjhez a menyasszony, a ruháknak mennyire kell az időjáráshoz, a kinti vagy benti helyszínhez igazodniuk. Az esküvő, a szertartás nappali vagy esti, az esküvő világraszóló lakodalom vagy meghitt, szűk körben tartott esemény. Ezek az irányvonalak meghatározzák a ruhák jellegét is.

Amennyiben inkább klasszikus, elegáns stílusú koszorúslány ruhákat keres, úgy a Násfa Szalonban meg fogja találni a számításait! Szeretettel várjuk budapesti szalonunkban, ahol munkatársainkkal állunk rendelkezésére. Örömmel segítünk kiválasztani a nagy napra az esküvőhöz illő koszorúslány ruhákat és eligazodni kínálatunkban! Mondja ki az igent úgy, hogy legkedvesebb barátnői, rokonai állnak Ön mögött, egyedi készítésű koszorúslány ruhákban!

Szívesen adunk válaszokat felmerülő kérdéseire személyesen, de a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken is várjuk megkeresését!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek