Koszorúslány ruhák gyermekeknek – ha nem csak felnőttek lesznek nyoszolyólányok

Egy koszorúslánynak számos feladata van, kivéve, ha gyermek. Ekkor csak egy: a menyasszony kíséretében kell lennie. Ruhára persze minden koszorúslánynak szüksége van, ám ezeket általában felnőttekre méretezik. A koszorúslány ruhák gyermekek számára nem könnyen szerezhetőek be, de azért akadnak lehetőségek.

A koszorúslányok feladata régen az volt, hogy körülvegyék, “koszorúba fonják” a menyasszonyt az esküvőn, aki így el tudott rejtőzni a gonosz elől. Manapság egy koszorúslány feladatai ennél jóval szerteágazóbbak, hiszen segítenie kell a menyasszonyi ruha kiválasztásában, az esküvő és a lánybúcsú megszervezésében, sőt, az esküvő bármilyen feladatának elintézésében, amivel a menyasszony megbízza, és ezek után még az esküvőn is kísérnie kell őt, de a legfontosabb, hogy támaszt nyújtson a menyasszonynak. Egy gyermekre természetesen nem hárul ennyi feladat, hiszen a nagy részét nem is tudná megoldani, csupán a kíséretben kell részt vennie, de koszorúslány ruhára egy gyermeknek is szüksége van.

A koszorúslányok többnyire egyforma ruhába öltöznek, ám van, hogy a ruháknak csak a színe egyezik, és olyan is előfordul, hogy mindannyian egyforma ruhát vesznek fel. Mindkét megoldás remek, de a koszorúslányok ruháinak színe és stílusa mindenképpen harmonizáljon a menyasszony öltözékével, viszont az esetek nagy többségében a fehér nem választható szín a koszorúslányok számára! Ugyanezek a szabályok érvényesek a koszorúslány ruhák gyermekek számára készített változatainál is, tehát ha a menyasszony nem csak a barátnőit és felnőtt rokonait, de gyermekeket is szeretne a koszorúslányai között tudni, akkor eszerint válasszanak mindannyian ruhát.

Ha koszorúslány ruhák gyermekeknek, akkor Násfa Szalon! Nálunk könnyedén megtalálhatja Ön is azt a ruhát, amiben kényelmesen érezheti magát, de az eleganciáról és a sikkről sem kell lemondania. Ha a kiválasztott ruha nem az Ön mérete, akkor ruhaigazítást is vállalunk! Keressen fel bennünket személyesen, vagy megadott elérhetőségeinken, hogy megtalálhassuk a legmegfelelőbb ruhát az esküvőre!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek