Kosztüm polgári esküvőre? Nálunk megtalálja, amit keres!

Kosztüm polgári esküvőre? Nem egyszerű feladat beszerezni a megfelelőt, hiszen elegánsnak, nőiesnek kell lennie, emellett letisztultnak is, de nem lehet túlzottan egyszerű sem. Egy ilyen alkalomhoz különleges ruhadarabokra van szükség, amik nem szerezhetőek be bárhol, ezért alapos utánajárást igényel a fellelésük.

Sokan a polgári esküvőre kosztümben érkeznek, a menyasszonyi ruhát pedig csak a templomi szertartáson viselik, és természetesen a násznép női tagjai is előszeretettel választják ezt az elegáns, visszafogott, mégis nőies viseletet, amely nem csak csinos, de praktikus is az ilyen és ehhez hasonló alkalmakon. A menyasszony esetében a fehér, a násznép esetében viszont a színes darabok a megfelelőek, kínálatunkban pedig mindezeket Ön is megtalálhatja! Tekintse meg széles választékunkat, majd keresse fel üzletünket, hogy a kosztüm a polgári esküvőre időben készen állhasson!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek