Nálunk kényelmes és stílusos örömanya ruhák várják!

örömanya ruhák

Közeleg a nagy nap, de még nem tudja, hogy mit vegyen fel a gyermeke esküvőjére? A Násfa Szalonban az örömanyák is megtalálják, amire szükségük van ahhoz, hogy magabiztosan vehessenek részt a nagy napon.

Az örömanya ruhák között a klasszikus vonalvezetést emeljük ki, és elsősorban azoknak ajánljuk őket, akik ilyen alkalmi ruhát keresnek.

Egy ilyen öltözet esetében fontos, hogy ne csak divatos, szép, de kényelmes is legyen. Hiszen egész nap jelen kell lennie, támogatnia az ifjú párt, figyelemmel kísérni az eseményeket, és természetesen jól éreznie magát. A szalonunkban forgalmazott örömanya ruhákban minden hölgy csinosnak, magabiztosnak érezheti magát. Nívós anyagokból készült, klasszikus szabásvonalakkal kivitelezett ruháink sehol nem vallanak kudarcot. Talál közöttük több részből álló szettekeket is, amik nemcsak elegánsak, de hűvösebb időben is praktikus viseletnek bizonyulnak.

Látogasson el szalonunkba, és válogasson szebbnél-szebb örömanya ruhák közül! Kérdéseivel keressen minket bátran elérhetőségeinken!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek