Örömanya ruha, amiben egész nap jól érzi magát!

Az örömanya ruha kínálat a Násfában magáért beszél. Segítünk megtalálni a következő, kedvenc, alkalmi öltözékét!

Az alkalmi ruhák kiválasztása sosem egyszerű feladat. Biztosan Önnel is előfordult már, hogy tanácstalanul álldogált két ruha előtt és azon tépelődött, hogy melyik vegye meg. Azt vásárolja meg, ami nagyon tetszik, de nem tűnik túl kényelmesnek vagy azt a modellt válassza, amiben jól érzi magát, viszont kevésbé divatos? Ez gyakori dilemma, hiszen az alkalmi ruhákat nem arra tervezik, hogy hétköznapi dolgokat csináljunk bennük. Csinosnak, elegánsnak, kifinomultnak és divatosnak szeretnénk tűnni egy olyan öltözékben, amiben banketten, céges rendezvényen vagy éppen esküvőn jelenünk meg.

Az örömanya ruha, amit esküvőn visel a vőlegény vagy a menyasszony édesanyja, mindig ott van a figyelem középpontjában. Az örömanya mindenhol az első sorban kap helyet, az asztalnál az ifjú pár mellé ültetik, a fotókon is kiemelt szerepe van. Nem csoda, ha minden édesanya lázasan kezd örömanya ruha keresgélésbe, amint megvan az esküvő dátuma.

A Násfában az örömanya ruhákból meggyőző választékot talál, ahol egyedi darabokból tud válogatni minden érdeklődő. Az örömanya ruha lehet kosztüm, több részből összeállítva vagy egybeszabott ruha olyan kiegészítőkkel, mint a boleró vagy pedig a kalap. A Násfában kapható ruhák egyedi darabok, de követik a divat alakulását és mégis a vásárlók igényeihez igazodnak. Mi azt valljuk, hogy egy alkalmi ruhának nem kell kényelmetlennek lennie, csak azért, hogy jól nézzen ki. Az örömanya ruhák élénk vagy visszafogott színekben, klasszikus fazonokkal, alkalmi anyagokkal és divatos megoldásokkal készülnek.

Jöjjön be hozzánk a budapesti Násfába és próbáljon fel néhány örömanya ruhát! Segítünk megtalálni azt az alkalmi ruhát, amit akár később is viselhet más eseményeken, mert olyan érzése lesz benne, mintha egyenesen Önre szabták volna. Érezze jól magát az új ruhában, nem számít, hogy vacsorázik, fotózkodik, táncol vagy csak beszélget benne! A Nádfa ruhák egytől-egyig ilyen modellek!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek