Örömanya ruha a Násfából, szabadban tartott esküvőhöz!

Örömanya ruhát szabadtéri eseményhez is tudunk ajánlani. Az új alkalmi ruhája a Násfában várja, jöjjön be hozzánk!

A nyári esküvők nagy részét előszeretettel rendezik valamilyen szabadtéri helyszínen. A vízparti teraszok, zöld és virágos kertek csodás hátteret festenek a nagy nap megünnepléséhez. A vendégek is úgy tervezik meg az alkalmi megjelenésüket, hogy a szabadtéri helyszínhez is igazodni tudjanak vele és jól érezzék magukat a ruhában. Lássuk, hogy milyen jellemzők mentén kell egy külső helyszínre szervezett esküvőhöz örömanya ruhát választani!

Az örömanya ruha természetesen minden helyszínen a viselője kényelmét kell, hogy elősegítse. Minden örömanya szeretné a legjobb arcát mutatni és olyan örömanya ruhában tündökölni, amiben gyönyörűnek és csinosnak is érzi magát.

Egy szabadtéri esküvőhöz olyan örömanya ruha illik, ami több részből álló szett. Nem árt felkészülni arra, hogy a szabadban fog tartózkodni több napszakban is, kiszámíthatatlan időjárás mellett. Az örömanya ruha lehet egy csinos, pasztell vagy élénkebb színű, jól szabott egybe ruha, amihez többféle kiegészítőt tud választani az ifjú pár tagjainak legközelebbi hozzátartozója.  A boleróval tervezett örömanya ruha a legpraktikusabb választások egyike. Egy nyári napon senki nem szeretne túlöltözni, de a szertartás közben a tűző naptól tudja védeni a karokat takaró könnyű boleró. A boleró mellett blézerrel, illetve könnyű kardigánnal is ki lehet egészíteni az örömanya ruhát, ami az éjszakai, hűvös levegőt tudja ellensúlyozni. A zöld helyszínen, vízparton, éjjel könnyen frissebb, csípősebb lehet a levegő, amikor az ujjatlan ruha már kevésnek bizonyul. A nap és a hűvös ellen más örömanya ruha kiegészítők is szóba jöhetnek. Egy stílusos kalap, az örömanya ruhával harmonizáló színben vagy egy vállkendő is be tudja tölteni a praktikus és alkalmi kiegészítőnek a szerepét.

A Násfában szabadtéri eseményhez ideális alkalmi ruhákat kínálunk örömanyák számára is. Jöjjön be hozzánk és válassza ki az új ruháját a közelgő eseményre!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek