Örömanya ruha a Násfából!

örömanya ruha

Az örömanya ruha ugyanolyan fontos a nagy napon, mint a menyasszony esküvői ruhája vagy a vőlegény öltönye. A jegyespár szülei is ugyanolyan lelkesen készülnek az esküvő napjára és ugyanolyan jól szeretnének kinézni, mint a fiatalok. Az örömanya öltözéke lehet klasszikus vagy modern is, a választás az örömanyától függ. Az a lényeg, hogy jól érezze magát a ruhában és egész este fesztelenül tudjon benne mozogni, táncolni, részt venni az esküvői vacsorán, fogadáson stb.

A Násfában az örömanya ruhákból nagy választék áll rendelkezésére az érdeklődőknek. Az itt található ruhák saját készítésű öltözékek, amiket azonnal meg is lehet vásárolni. Minden ruhát a vásárlóra igazítunk, ennek köszönhetően Ön úgy érezheti, hogy teljesen személyre szóló, tökéletesen szabott ruhában fog tudni megjelenni a szertartáson és a lakodalomban is. Arra is van lehetőség, hogy több ruhát is viseljen az esküvő napján, a szertartásra és a vacsorára is.

Az eredeti, Násfa örömanya ruha klasszikus szabású, minőségi anyagból készült, stílusos, ízléses darab. A vásárlók igényeinek igyekszünk teljes mértékben megfelelni és készítünk modern örömanya ruhákat is. A szalonban a kollégák segítenek kiválasztani azokat a ruhákat, amikben jól érzik magukat, amiket a sajátjuknak éreznek és a stílusukhoz illenek.

Az örömanya ruhának kényelmesnek kell lennie, ugyanakkor csinos, nőies, elegáns is egyben, hogy az alkalomnak meg tudjon felelni. Érdemes valamilyen kiegészítőt is választani hozzá, mint a blézer vagy a boleró, egy könnyű sál, felkészülve az időjárás, a helyszín kihívásaira is. A színek tekintetében a pasztell, bézs, világos, visszafogott árnyalatok jellemzőek, de természetesen az élénkebb színben készült modellek is megtalálhatóak a Násfában. Már csak egy szép táska, egy dekoratív ékszer, a megfelelő cipő kell és készen van az örömanya ruhája.

Jöjjön el a Násfába személyesen és segítünk megtalálni az Önnek tökéletes örömanya ruhát, amit az esküvő napján viselhet, illetve akár más alkalmakra is felvehet!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek