Örömanya ruha tavaszi esküvőkhöz!

örömanya ruha

Örömanya ruhák tavaszi esküvőhöz! Ha az esküvő időpontja nem nyárra kitűzött dátumra szól, az alkalmi ruhát akkor is meg tudja vásárolni a Násfából!

A jegyespárok előszeretettel tűzik ki a nagy nap dátumát valamelyik nyári napra. Alkalmi ruhát választani a nyári esküvőhöz egyszerű, hiszen ilyen ruhákból óriási a választék. Egy szalonban az örömanya ruhák között azonban az átmeneti évszakokhoz illő darabokból is legyen kínálat! A Násfában a tavaszi esküvőkhöz is talál olyan örömanya ruhát, ami minden szempontból megfelel az elvárásainak!

Az örömanya ruha kiválasztása egy kicsivel időigényesebb lehet, ha tavaszra készül a boldog édesanya. A döntésnél elsődleges szempont a vásárló stílusát és a testalkatát kiemelni és ezekhez illő alkalmi viseletet válogatni. Egy, az alak előnyeit kihangsúlyozó, elegáns örömanya ruha beltéri helyszínen minden körülmények között megállja a helyét. Azonban gondolni kell arra is, hogy az időjárás szeszélyes lehet ebben az évszakban. Ha utazni kell vagy szabadtéri helyszín is szerepel az esküvői tervben, akkor az örömanya ruhának is igazodnia kell a körülményekhez. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az örömanya ruha nem lehet egy nyárra tervezett modell. Válassza ki azt az örömanya ruhát a szalon modelljei közül, ami igazán megtetszett Önnek és találjon hozzá a kínálatunkban olyan kiegészítőket, amikkel az évszakhoz, az aktuális időjáráshoz is tud alkalmazkodni! Szerencsére a kiegészítőkből is színes kínálattal rendelkezünk a budapesti szalonunkban. A Násfában a vállfákon és próbababákon könnyű stólák, finom vonalvezetésű blézerek, elegáns kalapok és csinos bolerók egyaránt a tavaszi esküvőhöz illő kiegészítők sorát gazdagítják. Válasszon finom pasztellszínben örömanya ruhát, ami illik az évszakhoz és az alkalomhoz is!

A Násfában minden évszakhoz talál igényes, divatos és csinos ruhát. Keressen minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén, ha tavaszi esküvőre készül! Időpont nélkül is várjuk, jöjjön el személyesen a fővárosi szalonunkba!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek