Örömanya ruhák, minden évszakra!

Egy esküvőt nem csak nyáron lehet tartani, bármennyire is ez az évszak a legkedveltebb időszaka a menyegzőknek. Ugyanígy gyakran rendeznek őszi, tavaszi vagy akár téli esküvőt is, attól függően, hogy az ifjú pár melyiket preferálja, de még sok egyéb részlettől is függővé tehető az időzítés. Bármikor is legyen a nagy nap, hozzánk bátran fordulhat megfelelő örömanya ruháért.

Kollekciónkban minden örömanya rálelhet azokra a modellekre, amikben nem csak jól érzi majd magát, de a stílusához is tökéletesen illenek és az adott évszakhoz is igazodnak. Jöjjön, és nézzen szét személyesen is a Násfa Szalonban, amit megtalál Budán! Szívesen segítünk Önnek is kiválasztani az évszakhoz illő örömanya ruhát!

A melegebb, napsütéses évszakokra a pasztell színeket, lengébb anyagokat és a rövidebb ujjú modelleket ajánljuk, míg a hűvösebb időszakra elegáns blézerekkel, stólákkal, kalapokkal kiegészített örömanya ruhák az ideálisak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy keressen meg minket személyesen! Egész évben várjuk szalonunkban csodás örömanya ruhákkal is!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek