Új örömanya ruhát vásároljon a Násfából!

örömanya ruha

Az örömanya ruha legyen eredeti Násfa! Az Ön nagy napja is az esküvő, ragyogjon hát egy csinos örömanya ruhában!

Az örömanyának nincs nagyobb boldogság, mint a gyermekét boldognak látni. Az oltár előtt őszinte mosollyal igent rebegő lány vagy fiú megtalálta az élete párját, aki elkíséri az élete során jóban-rosszban bárhová. Egy ilyen alkalomra új örömanya ruha dukál!

A Násfában csodaszép alkalmi öltözékekből talál nagy választékot. Látogassa meg a budapesti ruhaüzletünket személyesen, ha megtetszett valamelyik ruha, próbálja fel és vásárolja meg a közelgő nagy napra! Az üzletben kapható ruhák mindegyike egyedi tervezésű darab, ami klasszikus vonalvezetést és nőies stílust kapott, csinos kiegészítőkkel.

Hogyan válasszon örömanya ruhát? Ez a kérdés minden hölgy fejében megfogalmazódik. A Násfa modelljei különböző fazonban és színekben készülnek, a szín egy jó kiindulás lehet. Érdemes a saját színtípusa alapján keresgélni, az alapján, hogy milyen árnyalatok állnak jól Önnek.

Alapvetően négy színtípust lehet megkülönböztetni szem, bőr és hajszín alapján. Az ősz, a tél, a nyár és a tavasz színtípusaiba sorolhatóak ezek alapján a hölgyek és a férfiak is. A tél típus fehér bőréhez és sötét hajához jól illik az élénk, sötétebb szín, ami harmonizál a haj és bőr kontrasztos árnyalataival. Az ősz meleg árnyalatihoz barnás hajához a szintén meleg árnyalatok illenek, a barnás, zöldes földszínek például. A tavasz szőkesége a világos és vibráló színeket vonzza, csodásan mutat például a rózsás vagy akár a pirosas árnyalatú örömanya ruhákban. Végül ne feledkezzünk meg a nyár típusokról sem, az ő sápadtabb bőrüket és barnás, szőkés tincseiket a hideg árnyalatok támogatják, az örömanya ruha lehet lilás, kékes, de szürkés színű anyagból készült öltözék is.

Ha nem biztos abban, hogy mi áll jól Önnek, fazonok, anyagok, színek, stílusok szempontjából is tudunk segíteni minden vendégünknek a választásban. Jöjjön el személyesen hozzánk, de előtte jelentkezzen be időpontért az egyik elérhetőségünkön!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek