Vásárolja meg tőlünk új alkalmi ruháját a téli ünnepi eseményekre!

Tavasz, nyár, ősz és tél, minden évszakban kaphat valaki olyan meghívást, amin illik elegánsan megjelenni. A téli hónapokban a családi ünnepek váltakoznak a céges rendezvényekkel és a csillogó társasági eseményekkel. Egyértelmű, hogy mindegyiken az eseményhez illő alkalmi ruhában kell megjelenni.

Ha alkalmi ruhát Budapesten vásárolna, nézzen körül nálunk, hiszen a Násfa Szalonban nem csupán a nyári esküvőkre talál megfelelő modelleket, de akár a téli alkalmakra is vásárolhat magának egy-egy csinos, stílusos darabot. Nézze végig a saját készítésű ruháinkból álló kollekciót, és bizonyára Ön is rátalál arra a bizonyos modellre, amiben stílusosan megjelenhet akár családi körben, akár kollégái, barátai társaságában! Az általunk készített modellek a visszafogott, de stílusos és elegáns hölgyek kedvencei.

Senki nem szeret olyan ruhában megjelenni, amivel esetleg szembetalálkozhat. Ennek a kockázata fennáll akkor, ha valaki fast fashion üzletből vásárol magának alkalmi ruhát Budapesten. Ez a megoldás ugyan nagy valószínűséggel olcsóbb, de egyúttal fantáziátlanabb megjelenést is ad. Ha Ön egyedi készítésű modellekre kíváncsi és ad a megjelenésére annyira, hogy ne sajnálja az idejét arra, hogy elutazik hozzánk, vásároljon a Násfa Szalonból alkalmi ruhát magának! Egy eredeti Násfa ruha ráadásul nem csupán egy alkalomra szól, a későbbiekben is tündökölhet alkalmi ruhájában. Ez egy olyan befektetés, ami hosszú távon megadja Önnek a stílusos és egyedi megjelenésre szóló garanciát. Éljen vele, és válassza ki új alkalmi ruháját Budapesten!

Várjuk személyesen is a Násfa Szalon üzletében, hiszen egy személyes próba és kollégáink szakértő tanácsadása hozzájárul az alkalmi ruha vásárlás maximális sikeréhez! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a boltban tett látogatása sikeres legyen, és egy új ruhával távozhasson tőlünk! Amennyiben kérdése van alkalmi ruháinkról, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36 70/428-7746
Telefon:+36 20/945-3132
E-mail:info@nasfa.hu
Elérhetõségek